I AM

IAMlogo180x180

I AM geeft de ondernemer een compleet communicatieplatform voor efficiëntere samenwerking. Met spraak, video, chat, schermdelen en beschikbaarheidstatus. Altijd beschikbaar en overal met élk device te gebruiken!

Slimmer samenwerken: tijdwinst voor de ondernemer
I AM maakt communiceren niet alleen eenvoudiger, maar ook efficiënter. Gebruikers kiezen met I AM zelf de vorm van communiceren die het beste bij de situatie past. Of dit nu chat, bellen of videobellen is. Eén op éen, of juist in groepsverband. Maar ook desktopdelen en filesharing. En met de real-time beschikbaarheidsstatus van collega’s ziet de gebruiker eenvoudig wie beschikbaar en bereikbaar is.

Bestaande nummers, vast & mobiel
I AM werkt ook over het publieke internet – waaronder 4G – en is volledig geïntegreerd in de telefooncentrale in de cloud. Zo maakt I AM de ondernemer altijd en overal bereikbaar. En is een gebruiker via I AM in gesprek, dan is ook het vaste en/of mobiele nummer in gesprek.

BYOD
I AM is ook de oplossing voor de ondernemer die wil besparen op hardwarekosten en het gebruik van privé-apparaten stimuleert. Installeer I AM moeiteloos op elk type iOS, OSX, Windows of Android apparaat. Zakelijk en privé.