Hardware en Software

Hardware

Wij leveren hardware en software aan bedrijven en particulieren

Fine Solutions kan u voorzien van een compleet computernetwerk waarmee veilig en snel gewerkt kan worden. Wij leveren alle componenten die daarvoor nodig zijn en installeren deze naar uw wensen. Vervolgens sluiten wij de hardware bij u op locatie aan zodat u direct aan de slag kunt. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een enkele laptop, tablet of Pc.

3568499539_3e47fdf7e2_o

 

Laptop / Notebook / Tablet

Laptops leveren wij direct vanuit bestelling, zodat u het nieuwste model heeft. Elke maand kijken we naar de beschikbare laptops en kiezen daar de meest prijs/kwaliteit gunstigste uit.

 

 

3403245057_cee46d0975_o

 

Servers

Een server is voor een bedrijf in het MKB vaak onmisbaar. Wij bieden verschillende servers aan, afgestemd op uw bedrijf en bedrijfsautomatisering. Laat u adviseren door ons en onze samenwerkende partners

 

Cardridge

 

 

 

Computer / Desktop

Wij maken onze computers naar uw wens. Omdat wij zelf onze systemen bouwen, selecteren wij alleen de beste kwaliteiten en gebruiken we alleen A-merken. We kijken welke computer het beste bij uw gebruik past en stemmen uw systeem daarop af.

 

 

8001981261_ca95d29651_o

 

 

Printers / Netwerkprinters

Voor particulier is een standaard printer vaak al voldoende, voor MKB is een netwerkprinter meestal de beste keus. Wij leveren en installeren uw netwerkprinter aan huis.

 

 

 

8370200094_28cc465c14_b

 

 

Randapparatuur

Voor randapparatuur kunt u ook bij ons terecht. Alles om uw hardware goed te laten functioneren hebben kunnen wij leveren. Denk hier bijvoorbeeld  aan inktcartridges, kabels en toetsenborden.

 

Software

Wij kunnen u  uitstekend adviseren over de wijze waarop u licenties het meest effectief kunt inzetten. Ook kunt u bij ons terecht voor aanschaf van softwarelicenties zoals  bijvoorbeeld Adobe, Eset.

Back-up oplossingen

Eén van de belangrijkste zaken voor u is wel dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Daarbij is een extra kopie natuurlijk onmisbaar. Wij leveren diverse back-up oplossingen variërend van een externe harddisk tot een compleet stand-alone back-up systeem. Natuurlijk zijn wij ook uw partner bij de nieuwste generatie oplossingen, namelijk de online back-up. Hierbij wordt uw data versleuteld en dubbel opgeslagen in beveiligde datacenters.

Mobiele oplossingen

De smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne ICT omgeving. Fine Solutions kan ervoor zorgen dat deze apparaten op een veilige en gecontroleerde wijze in verbinding staan met uw netwerk en u met uw smartphone of tablet toegang heeft tot uw data. U kunt hierbij denken aan E-mail, agenda en bestanden. 

Advies op M@@T

Bent u van plan nieuwe hard- of software aan te schaffen? Vaak betreft dit een behoorlijke investering. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.